Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Teatre Tarragona i el Centre Cívic de Torreforta oferiran circ i dansa contemporània aquest cap de setmana

Els actes seran, aquest divendres a les 20 h, dissabte, a les 19 h, i diumenge a les 18 h

Imatge de la funció "Su Realismo" Imatge de la funció "Su Realismo" AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 10 Mai 2024 11:08

La programació d’arts escèniques de Tarragona Cultura 2024 proposa tres espectacles per aquest cap de setmana: dos al Teatre Tarragona i un altre al teatre del Centre Cívic de Torreforta.

Nus, el divendres a les 20 h, és una peça de circ contemporani en solo que, a través d’un trapezi fix, un sistema de politges i la figura d’un cavall, immergeix l’espectador en un imaginari quotidià i cru com és una pèrdua. A partir de la poesia, la imaginació i tocs d’humor busca visibilitzar, sense complexos, el dol i les diverses maneres de transitar-lo.

Su realismo, diumenge a les 18 h, és una dansa contemporània que trenca amb el concepte de bellesa a través d’un recorregut oníric d’imatges inspirades en els grans creadors surrealistes. L’espectacle de la Compañía Psico Ballet està integrada per un total de quaranta ballarins, tot i que en gira n’actuen entre quinze i vint, és una companyia inclusiva, que fomenta les interrelacions entre joves amb discapacitat i sense.

“Fer gala” d’altres teatres municipals

Com a part de les novetats, aquesta temporada arts escèniques creuen les parets del Teatre Tarragona per fer gala dels altres teatres municipals de la ciutat amb col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics. Amb l’espectacle Testament, aquest dissabte 11, a les 19 h, podreu gaudir de teatre al Centre Cívic de Torreforta. Testament tracta d’un home que canta desafiant amb un ull de vidre. Abocant als records, les arrels i les identitats universals.

Les entrades es poden adquirir a través del web o a les taquilles del mateix teatre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: