Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El centre esportiu Viding Sant Jordi de Tarragona estarà operatiu al juliol

A dia d’avui, l'equipament impulsat per la URV ja compta amb 1.000 usuaris i s’espera arribar a 6.500 durant aquest any

Imatge de les quatre pistes de pàdel en construcció. Imatge de les quatre pistes de pàdel en construcció. MARINA MARTÍNEZ
Esports Marina Martínez
Dimecres, 05 abril 2017 12:31

El centre esportiu Viding Sant Jordi, situat a la Rambla Lluís Companys de Tarragona, es troba en fase de finalització i es calcula que al mes de maig ja estarà enllestit. Tot i així, el centre d’esport estarà operatiu per als usuaris a partir de la primera setmana de juliol. A dia d’avui, ja compten amb 1.000 usuaris i durant aquest any 2017 s’espera que s’arribi a 6.500 inscrits.

El centre disposa d’unes instal•lacions de més de 7.000m2, distribuïts entre una sala Fitness de més de 1.200m2, tres sales d’activitats al voltant de 180m2, una sala de spinning, dos piscines interiors i una exterior, spa, sauna, solàrium, quatre pistes de pàdel i àrea de restauració. Per als més petits també compta amb una ludoteca on podran realitzar diferents activitats i apropar-se al món de l’esport. Totes aquestes instal•lacions disposen de la tecnologia més puntera i té una capacitat per a 10.000 persones. El director comercial i de màrqueting del grup Viding, Álvaro Gumuzio, ha remarcat que “pretenem ser els líders del mercat fitness a Tarragona”.

Alhora, el centre esportiu tindrà 85 places de pàrquing que els abonats podran utilitzar, de manera gratuïta, una hora i mitja. L’horari serà de dilluns a divendres de set del matí a onze de la nit i els caps de setmana de nou del mati a tres del migdia. En relació a les quotes, tot i disposar de diferents modalitats, la estàndard és de 55 euros.

La residència d’estudiants Sant Jordi també s’amplia fins arribar a una capacitat de 160 places i es preveu que s’inauguri al voltant de les mateixes dates que el centre esportiu –al mes de juliol-.

Viding Fitness

El 27 d’abril del 2015, la Universitat Rovira i Virgili (URV) va adjudicar a Viding Fitness un dret de superfície per la construcció i gestió durant 40 anys del complex Sant Jordi. Amb un pressupost de més de 14.000.000 euros, les obres engloben el centre esportiu, una nova residència d’estudiants, un aparcament i una plaça com espai de relació entre els diferents elements del complex. Es preveu generar 70 llocs de treball on, una part ja està complerta i l’altra en relació a l’equip tècnic es troben en procés de selecció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: