L'àrbitre suspèn el Nàstic-Alcorcón a causa de la pluja i la manca d'il·luminació

El partit ha estat aturat al minut 38 quan el Nàstic perdia per 0 a 3 amb l'Alcorcón / El partit es reprendrà aquest dilluns, a les 16h

Els jugadors del Nàstic i de l'Alcorcón abandonen el Nou Estadi enmig de l'aiguat Els jugadors del Nàstic i de l'Alcorcón abandonen el Nou Estadi enmig de l'aiguat TWITTER / CLUB GIMNÀSTIC
Diumenge, 14 Octubre 2018 19:32

Els col·legiats han decidit suspendre el partit Nàstic-AD Alcorcón quan s'havien jugat 38 minuts de la primera part. La pluja intensa caiguda al Nou Estadi aquesta tarda hauria motiva diversos talls de subministraments elèctric que han acabat per deixar l'estadi a les fosques. De fet, tot i les inclemències metereològiques, la Liga 1/2/3 anunciava oficialment que el motiu de la suspensió del partit ha estat "el tall d'il·luminació".

El partit ha començat deu minuts tard a causa d'un primer tall de llum al Nou Estadi. Abans, però, s'han viscut uns moments d'emoció quan els capitans dels dos equips han dipositat una corona de flors al seient on acostumava a estar el delegat del Gimnàstic, José Maria Grau, traspassat recentment. A continuació, s'ha fet un sentit minut de silenci.

Al començament de l'encontre, el Nàstic ha sortit bastant fort disposat a lluitar des del primer minut per la victòria. Però el primer que ha marcat ha estat l'Alcorcón, al minut 6, gràcies a un gol de Juan Muños marcat en la primera acció atacant de l'equip visitant.

L'equip grana ha intentat reaccionar però sense encert. I amb tot això que, al minut 13, ha arribat el segon de l'Alcorcón, quan novament Muñoz s'ha aprofitat d'una mala entrega de la defensa tarragonina (0-2). Aleshores, la pluja ha guanyat intensitat.

Al minut 27, Nono ha fet el tercer per l'Alcorcón, marcant a plaer (0-3). Després d'aquest aiguat de gols ha tornat marxar la llum al Nou Estadi, a la vegada que la pluja era forta. Quan s'ha reprès el joc, la pilota no corria bé i era difícil construir jugades. Finalment, al minut 38, l'àrbitre ha aturat el joc després d'un nou tall de subministrament elèctric -aquest cop definitiu- que ha deixat l'estadi a les fosques, mentre el públic abandonava els seus seients i els jugadors anaven als vestidors.

Els col·legiats han decidit la suspensió del partit després de l'acord entre ambdós clubs, que es reprendrà demà dilluns 15 d'octubre, a les 16:00h. Tenint en compte el resultat, el Nàstic s'enfronta amb una gesta ben díficil.