Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pilot Carles Falcón és traslladat a Espanya en estat crític

El tarragoní ha estat traslladat des de Ryad en un avió medicalitzat

El pilot tarragoní Carles Falcón, en una imatge d'arxiu El pilot tarragoní Carles Falcón, en una imatge d'arxiu TWIN TRAIL RACING TEAM
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Gener 2024 12:35

El pilot tarragoní Carles Falcón ha estat traslladat aquest divendres en un avió medicalitzat a Espanya, segons informa el seu equip Twin Trail Racing Team. Falcón es troba ingressat a la UCI i segueix en estat crític. Els metges realitzaran noves proves segons estableix el protocol.

Cal recordar que el pilot de 45 anys, que participava amb la seva moto al Rally Dakar, va patir un accident molt greu el passat 7 de gener. Falcón va estar ingressat a l’hospital Ad Duwadimi, per després ser traslladat a l’hospital de Riyadh, on ha passat tots aquests dies a l’UCI.

Carles Falcón pateix un edema cerebral i diverses fractures importants en diverses parts del cos: a la vèrtebra C2, a les costelles i al canell.

La família i els amics agraeixen tots els missatges de suport rebuts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: