Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu perd contra el Lleida i les opcions d’acabar tercer a la lliga regular

El resultat ha estat d'1 a 2 gols

El Reus no ha pogut superar el Lleida El Reus no ha pogut superar el Lleida REUS DEPORTIU
Esports Jordi Benavent / Reus Digital
Diumenge, 28 abril 2024 21:23

El Reus Deportiu Virginias ha jugat aquest diumenge l'últim partit de la lliga regular de l'OK Lliga al Palau d'Esports contra el Finques Prats Lleida. L'emoció en a la classificació, tant pels equips que intenten entrar en el play-off pel títol com la igualat que hi ha a lluita per la permanència, ha fet que tots els partits d'aquesta penúltima jornada s'hagin disputat en horari unificat. Al final la victòria ha estat pel conjunt visitant, que s'ha imposat per 1 gol a 2.

L'objectiu dels roig-i-negres no era un altre que lluitar fins al final per la tercera posició, mentre que els lleidatans han arribat a la capital del Baix Camp amb la intenció d'evitar un agònic "play-out" de descens, i tot això depenia de sumar tots els punts en joc. Per aquest motiu, el partit ha començat amb un ritme molt alt, amb els dos conjunts posant a prova a Càndid Ballart i a un Martí Zapater que tornava al pavelló reusenc després d'haver defensat la porteria roig-i-negre durant dues temporades.

Els minuts han anat passant, amb un Reus que intentava controlar el partit, mentre que els d'Edu Amat sortien ràpidament al contracop i han obligat a Càndid Ballart a oferir el seu millor repertori d'aturades. L'electrònic del Palau d'Esports, però, no s'ha mogut fins al minut 17, quan Sergi Folguera ha marcat el 0 a 1, de falta directa, després de la targeta blava que ha vist l'argentí Maxi Oruste.

Aquest gol ha portat els nervis sobre la pista i s'ha anat escalfant l'ambient amb constants topades entre jugadors, davant la permissivitat dels àrbitres. El marcador no s'ha mogut i els dos equips han marxat cap als vestidors amb el 0 a 1 favorable al Finques Prats Lleida.

A la segona meitat, els roig-i-negres han sortit amb la intenció de tornar la igualtat al marcador, i amb un joc més directe s'han anat apropant als dominis de Martí Zapater.. A poc a poc, però, el Reus ha anat incrementant el setge sobre la porteria lleidatana i Martí Casas ha avisat enviant la bola al pal. Per la seva banda, al minut 36, el Lleida ha desaprofitat una falta directa després d'una nova targeta blava, que ha obligat els reusencs a jugar amb un jugador menys. D’això n’ha tret profit el Lleida en el gol de Xavier Aragonès per establir el 0 a 2.

Amb aquest inquietant marcador, els de Jordi Garcia s'han vist obligats a assumir riscos. Sergi Folguera ha desaprofitat una nova falta directa per als visitants, i pocs segons més tard, l'argentí roig-i-negre Maxi Oruste tampoc ha pogut reduir les diferències des del punt de penal.

Però 30 segons més tard, ha estat el Reus Deportiu qui ha marcat. En la desena falta del Lleida, Martí Casas s'ha encarregat de fer el llançament de la falta directa que ha acabat al fons de la porteria de Zapater (1-2).

Encara restaven poc més de nou minuts per al final i l'emoció estava servida. Un Reus esperonat per la seva parròquia, ha buscat el gol de l'empat i les ocasions s'han anat succeint, però Zapater i els pals han evitat el gol de l'empat.

La polèmica ha arribat al darrer segon quan la bola ha finalitzat dins la porteria del Lleida. Els àrbitres, tot i les protestes dels jugadors roig-i-negres, han interpretat que s'havia exhaurit el temps i no han donat validesa a un gol que hagués significat l'empat a 2, un marcador insuficient per la lluita per tercer lloc.

Amb aquesta derrota, el Reus Deportiu es manté en el quart lloc de la classificació i necessitarà guanyar a Girona, l'última jornada de la lliga, per assegurar-se el factor pista al "play-off" pel títol de l'OK Lliga. Una jornada, aquesta, que es tornarà a jugar en horari unificat, el diumenge a les 12 del migdia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: