Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic es bloqueja a Sabadell (0-0)

Els de Dani Vidal es deixen dos punts a la Nova Creu Alta i es compliquen la segona posició

Álex Mula en una jugada del Sabadell-Nàstic Álex Mula en una jugada del Sabadell-Nàstic NÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Abel Casanovas
Diumenge, 05 Mai 2024 20:35

El Nàstic torna amb un punt a Tarragona. Els de Dani Vidal no han passat de l’empat davant del Centre d’Esports Sabadell, en un partit on no hi han hagut pràcticament ocasions i s’ha acabat imposant la màxima igualtat en ambdós conjunts. Els grana fan una passada més per assegurar la promoció, però s’allunyen del subcampionat que ara mateix ostenta el Barça Atlètic.

Dani Vidal sortia a terres vallesanes amb Unai Dufur en substitució del lesionat Nacho, Álex Mula recuperava la confiança del tècnic tarragoní i ha estat l’extrem titular. Pablo, de nou, la referència grana.

El partit ha començat sense cap dominador clar, tot i que el Sabadell ha fet valer la seva condició de local i, espitjat per les urgències de salvar la categoria, s’ha mostrat un pèl superior als tarragonins.

Varo ha hagut de lluir-se després d’una canonada de Marc Domènech. L’Àliga de la Canonja ha estat providencial per evitar el que hauria estat un dels gols de la jornada, la pilota es colava per tot l’escaire.

El Nàstic mirava d’agafar el pols al partit, amb Mula sent l’home més incisiu per banda dreta. El barceloní ha estat el màxim agitador de l’atac tarragoní amb bones centrades que no acabaven de trobar rematador.

Semblava que els de Dani Vidal s’anaven espolsant la mandra i començaven a rondar l’àrea d’Ortolà. Andy Escudero s’ha tret una centrada marca de la casa, però la defensa arlequinada ha tocat prou per evitar el gol de Pablo i enviar-la a servei de cantonada.

Un servei de cantonada que ha desencadenat la jugada polèmica del partit; Borja ha tret per Mula, l’ex del Fuenlabrada ha vist que Jaume Jardí entrava sol dins l’àrea, el reusenc anava a rebre la pilota i el defensa sabadellenc l’ha atropellat, fent-lo caure a terra i cometent penal clamorós. L’àrbitre, que estava just al centre de la jugada, ha considerat que el contacte era legal. 35 partits de lliga, resten tres jornades per acabar el campionat, i el Nàstic encara no sap que és llençar un penal aquesta temporada.

Aquesta acció gairebé ha estat la última de la primera meitat, ja que la por a perdre de locals i visitants s’anava fent notar, sucumbint a ambdós conjunts a una espècia de bloqueig que no deixava fluir el joc.

El guió que ha seguit la segona meitat de la funció no ha variat. Ortolà ha estat gairebé un espectador de luxe i Varo tampoc ha tingut feina excessiva. La nota positiva ha estat la reaparició de David Concha, que ha demostrat que les seves botes encara tenen qualitat per afrontar aquest tram clau de temporada.

El càntabre ha estat l’autor de l’aproximació més perillosa del Nàstic, ja que després d’una gran jugada personal ha posat la pilota al punt de penal. Gorka ha aconseguit rematar, però la defensa vallesana s’ha interposat per evitar-ho. El basc ha acabat rebent targeta groga per protestar que havia estat amb la mà.

El Nàstic suma un punt més i n’acumula 61, els mateixos que el Celta Fortuna, però el gol average favorable atorga la tercera plaça als tarragonins. Els grana es queden sense opcions matemàtiques d’ascens directe, el Depor en suma 10 més quan ja en queden 9 per disputar.

Els de Dani Vidal retornaran al Nou Estadi per rebre la visita de la SD Logroñés, virtualment descendits a la Segona Federació. Enlloc com a casa per tornar al camí de la victòria i il·lusionar-se en aquesta recta final de lliga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: