Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurat el 13è Festival del vi i la gastronomia de Cambrils

El Parc del Pescador acull aquest pont 24 cellers que ofereixen tastos de vins de les diferents DO i 17 restaurants, amb la millor gastronomia cambrilenca

Inauguració de la 13a edició del Festival del vi i la gastronomia Inauguració de la 13a edició del Festival del vi i la gastronomia AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 12 Octubre 2023 20:37

L'alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, va presidir aquest dimecres a la tarda la inauguració de la 13a edició del Festival del vi i la gastronomia, que té lloc, de l'11 al 15 d'octubre al Parc del Pescador. L'acte va comptar amb la participació del delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Carlos Brull, i de la regidora de Turisme de Cambrils, Camí Mendoza, entre altres representants.

La fira del vi presenta enguany 24 cellers i 17 restauradors locals, que ofereixen tastos de vins de les denominacions d'origen del territori i maridatges amb productes KM0. A més, el festival potenciarà enguany activitats solidàries, actuacions i activitats familiars.

Aposta per la digitalització i la sostenibilitat

El festival del vi fa una aposta enguany "per la digitalització i la sostenibilitat", que es traduïrà amb accions com la retirada dels programes de paper a favor dels programes amb codi QR. També es prioritzarà la qualitat de l'esdeveniment; amb la suma de sinèrgies amb Nàutic Parc, Art Total i la Sardineta; la convivència amb el veïnat; la satisfacció dels expositors, i la difusió dels cellers del territori amb un nou espai web promocional perquè l'experiència del visitant continuï quan acabi el festival.

Horari de l'esdeveniment

La 13a edició tindrà una durada de quatre dies i mig. L'horari del primer dia, dimecres 11 d'octubre, serà de 18 a 23 hores, mentre que del 12 al 15 d'octubre la fira obrirà d'11 a 15 hores i de 18 a 23 hores. El programa d'activitats es portarà a terme utilitzant la tot l'espai del Parc del Pescador per donar cabuda a tots els assistents en un ambient distès i acollidor com sempre.

Més KM 0 i solidaritat

Cal destacar que l'oferta de l'esdeveniment serà de proximitat Km 0, començant per gastronomia, tota de casa nostra; passant pels cellers amb representació de totes les DO de la Catalunya sud; les actuacions musicals que en la seva majoria són també de grups i vocalistes cambrilencs, com la Big Band de l'Escola Municipal de Música; la participació un any més de l'associació artística Cambrils Art Total, i de l'associació d'artesans cambrilencs La Sardineta, així com de l'emissora local Ràdio Cambrils, que emetrà un programa en directe el divendres al migdia.

A més, la solidaritat tindrà un gran protagonisme amb les botes aportades pels cellers que vuit artistes de l'associació Cambrils Art Total pintaran en directe en l'espai de la pèrgola cada dia, i se subhastaran cada vespre per recaptar fons a favor l'associació contra el càncer infantil "Pels Valents". També amb un objectiu benèfic, Nàutic Parc i Creuers Costa Daurada han organitzat sortides solidàries per recollir fons per la lluita contra l' Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Nou punt de venda de tiquets

D'altra banda, l'organització ha posat un èmfasi especial en la comoditat dels visitants, que disposaran d'àmplies zones de taules i cadires a l'ombra, a més d'un punt més de venda de tiquets (en total seran quatre punts de venda més els itinerants) i una ambientació agradable i molt familiar.

Tastos, maridatges i activitats diverses

El programa inclou tastos guiats, presentacions des d'un àmbit molt professional com el que ens oferiran els organitzadors dels Premis Vinaris, activitats familiars per seguir vetllant per un públic infantil que gaudeix també de la fira, tres ubicacions d'escenaris polivalents, diverses propostes nàutiques (les reserves es realitzaran exclusivament online a www.nauticparc.com), actuacions en directe de petit format i més intimistes a primera hora de la tarda, i també grups amb propostes més animades per tancar cada tarda de fira.

L'esdeveniment està organitzat pel Patronat de Turisme de Cambrils amb la col·laboració de diversos departaments de l'Ajuntament i el suport de la Cambra de Comerç des de la primera edició i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: