Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tots els punts d’informació vinculats al Parc Natural de Montsant obren per Setmana Santa

Un total de 25 establiments també funcionen com a punts d’informació del PN de Montsant i EIN Serra de Llaberia

La setmana passada van obrir tots els punts d’informació vinculats directament al Parc Natural de Montsant La setmana passada van obrir tots els punts d’informació vinculats directament al Parc Natural de Montsant PN MONTSANT
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 19 abril 2019 11:48

La setmana passada van obrir tots els punts d’informació vinculats directament al Parc Natural de Montsant i que corresponen al punt ubicat a la seu del Parc Natural, a la Morera de Montsant; al Molí d’Oli de Margalef i a l’Oficina municipal de Turisme de Cornudella de Montsant. En el document adjunt hi trobareu els horaris d’atenció al públic. També els podeu consultar a la pàgina web del Parc.

Punts d'informació del PN del Montsant i l'EIN Serra de Llaberia arreu del Priorat 

Des de la tardor de 2018, ja són 25 els establiments que funcionen com a punts d’informació del PN de Montsant i EIN Serra de Llaberia. A partir d’una de les accions formatives incloses dins el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat, allotjaments de diferents tipologies, restaurants, agrobotigues i cellers amb visites, han realitzat una formació per el patrimoni natural i cultural dels espais naturals protegits del Priorat així com de les activitats que s’hi poden realitzar. L’objectiu és oferir una informació de qualitat al públic visitant.

Per tant, arreu de la comarca, a més de les oficines de turisme, podreu obtenir informació en els punts que trobareu a la pàgina web el Parc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: