Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig exigeix la represa de les obres del passeig de les Cales al govern espanyol i acabar-les abans de l'estiu

Els treballs afecten un àmbit amb més de 2.500 habitatges i molts establiments turístics i de restauració

Tanques d'obra als treballs del passeig de les Cales de Miami Platja Tanques d'obra als treballs del passeig de les Cales de Miami Platja AJUNTAMENT DE MONT-ROIG DEL CAMP
Urbanisme ACN
Dimecres, 24 abril 2024 20:27

L'Ajuntament de Mont-roig el Camp reclama al Ministeri per a la Transició Energètica la representa de les obres del passeig de les Cales de Miami Platja. Els treballs fa dos mesos que estan aturats i estan provocant "moltes molèsties" en un àmbit on hi ha més de 2.500 habitatges, molts de lloguer turístic, establiments de restauració i suposa restringir l'accés a sis cales i platges. L'alcalde Fran Morancho ha alertat que està en risc "salvar" la temporada d'estiu si no es reactiven en pocs dies, i ha reclamat "accelerar el tràmit administratiu encallat", la modificació del projecte executiu, que manté l'obra parada. El consistori amenaça en traure les tanques de delimitació dels treballs i facilitar l'accés a la zona.

Les obres del passeig de les Cales de Mont-roig es van adjudicar fa un any i havien d'estar acabades en sis mesos. Per complir el termini, es va proposar una modificació del projecte per la reducció de pavimentació i actualització de lluminàries i per complir els requisits de termini del finançament provinent dels Next Generation. El Ministeri va anunciar al febrer que parava les obres mentre es modificava el projecte executiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: