Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc estrena un vídeo per promocionar 'Terrània', el Festival Internacional de Ceràmica

És el primer element de promoció que es presenta en ocasió de la 20a edició del festival

Imatge d'arxiu de 'Terrània', el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc Imatge d'arxiu de 'Terrània', el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc ARXIU / INFOCAMP
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Febrer 2023 19:30

Des d’aquesta setmana l’Oficina de Turisme de Montblanc disposa d’un nou element de promoció turística. Es tracta d’un vídeo dedicat a 'Terrània', el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc que es presenta com a punt d’arrencada de la 20a edició d’un esdeveniment que no només s’ha consolidat en el calendari local sinó que ho ha fet a nivell nacional i internacional gràcies al prestigi que ha anat acumulant al llarg dels anys.

L’objectiu del vídeo és presentar Terrània a partir de l’opinió que se n’han fet al llarg del temps els ceramistes i els professionals vinculats a la ceràmica a Catalunya.

El vídeo ha estat realitzat per Víctor Torija i es va encarregar abans de la darrera edició del festival. D’aquell moment són els talls de veu que s’hi encadenen. A banda de les persones que hi intervenen, s’hi pot veure una mostra dels elements essencials del festival: l’espai d’exposició i venda, els tallers on prenen part els visitants, les exposicions, les demostracions, etc.

A partir d’aquesta setmana estarà disponible al web del festival i a Youtube. Se’n farà difusió a través de les xarxes. Es farà arribar a ceramistes d’arreu d’Europa, amb versions subtitulades al castellà, el francès i l’anglès.

Té una durada de 6 minuts 40 segons, llarg si es té en compte la tendència comunicativa actual amb molta imatge d’impacte i missatges molt curts. L’objectiu era que fos tot el contrari, és a dir, un reflex del món de l’artesania en general i la ceràmica en particular que demanen temps i dedicació per obtenir resultats de qualitat. També és el segell de 'Terrània', un festival que es prepara d’una edició a l’altra amb molts mesos d’antelació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: