Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Casa Pairal d’Antoni Gaudí, al portal del patrimoni cultural de Catalunya

En l’espai dedicat a la Casa Pairal de Riudoms, s’hi pot trobar la informació sobre les visites guiades i, a la vegada, permet fer la reserva per visitar l’equipament

La Generalitat de Catalunya ha inclòs les visites a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí de Riudoms a l’agenda virtual del portal del patrimoni cultural català La Generalitat de Catalunya ha inclòs les visites a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí de Riudoms a l’agenda virtual del portal del patrimoni cultural català AJUNTAMENT DE RIUDOMS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 27 Agost 2020 08:54

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha inclòs les visites a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí de Riudoms a l’agenda virtual del portal del patrimoni cultural català.

Aquest lloc web ofereix una selecció dels elements culturals més destacats i recull tot tipus de propostes i activitats, com són visites, rutes, escapades i esdeveniments, per descobrir i gaudir el patrimoni cultural de Catalunya. Al mateix temps és una eina per donar a conèixer i promocionar aquest patrimoni.

En l’espai dedicat a la Casa Pairal d’Antoni Gaudí, s’hi pot trobar la informació relacionada amb les visites guiades i, a la vegada, permet fer la reserva per visitar l’equipament. Podeu veure'l en aquest enllaç.

La regidora de Promoció Turística, Inma Parra, destaca la importància d’aparèixer en aquest portal perquè "ens ofereix una gran oportunitat de promoció al món de la Casa Pairal d’Antoni Gaudí".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: