Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu d'Història de Tarragona obrirà quatre espais patrimonials l'1 de novembre

El Circ-Pretori, el Passeig Arqueològic, l’Amfiteatre i la maqueta de l’Antiga Audiència es podran visitar de 9.30 a 14.30 h

El Circ-Pretori -a la imatge- el Passeig Arqueològic, l’Amfiteatre i la maqueta de l’Antiga Audiència es podran visitar de 9.30 a 14.30 h El Circ-Pretori -a la imatge- el Passeig Arqueològic, l’Amfiteatre i la maqueta de l’Antiga Audiència es podran visitar de 9.30 a 14.30 h MANEL ANTOÍ / ARXIU
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Octubre 2021 09:50

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants i amb la voluntat que la població pugui aprofitar un dia festiu per apropar-se al patrimoni de la ciutat, el Museu d’Història de Tarragona obrirà l’1 de novembre el Circ-Pretori, el Passeig Arqueològic-Muralles, l’Amfiteatre i la maqueta de l’Antiga Audiència.

Els quatre espais es podran visitar de 9.30 a 14.30 h, tot i que, com és habitual, l’accés es podrà realitzar fins mitja hora abans del tancament dels recintes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: