Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra demana la quarta escola

Tots els grups municipals van aprovar per unanimitat una moció conjunta al ple ordinari

Imatge dels portaveus dels grups municipals en el ple en què es va reclamar una quarta escola per a Torredembarra Imatge dels portaveus dels grups municipals en el ple en què es va reclamar una quarta escola per a Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 27 abril 2024 11:31

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Torredembarra (ERC, PSC, Junts per Torredembarra, PP, VOX, Alternativa Torredembarra i CUP) van aprovar per unanimitat, el dijous passat, una moció conjunta al ple per sol·licitar una quarta escola d’infantil i primària al municipi al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La moció es basa en les dades que posen de manifest la massificació dels centres escolars. Amb grups que sobrepassen les ràtios i d’altres que estan al límit. Per aquest fet, es considera que les escoles de Torredembarra no tenen capacitat d’absorbir més alumnes.

A Torredembarra, l’any 2014 es va tancar l’escola Mirades, que estava en barracons, per una davallada de la natalitat. Ara, la projecció de creixement de l’Institut d’Estadística de Catalunya (IDESCAT) apunta que Torredembarra és un dels municipis que creixerà més. Per això, es considera que cal una quarta escola (un edifici i no pas barracons).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: