Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona licita el projecte de restauració i renaturalització de l'entorn del Pont del Diable

El projecte inclou la restauració d'espais forestals erosionats i la creació de masses forestals més resilients

Imatge del Pont del Diable i de l'entorn forestal Imatge del Pont del Diable i de l'entorn forestal CEDIDA
Patrimoni ACN
Diumenge, 24 Març 2024 02:03

L'Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació el contracte de serveis per a la redacció del projecte executiu, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut per a la restauració i renaturalització dels espais forestals del parc ecohistòric del pont del Diable. El projecte inclou la restauració d'espais forestals erosionats en l'entorn del parc ecohistòric així com la creació de masses forestals més resilients i biodiverses en les àrees obagues de l'Anella Verda. La licitació de la redacció del projecte està valorada en 29.652 euros.

D'altra banda, el consistori també ha publicat la licitació per contractar la redacció del projecte, direcció d'obra i coordinació de seguretat i salut de la naturalització i el foment de la biodiversitat dels espais urbans i periurbans del municipi. Això comprèn la naturalització de la llacuna del parc de l'Anella Olímpica, el foment de la biodiversitat en el parc de la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau i la renaturalització del tram urbà de riu Clar. En aquest cas, el cost de la licitació és de 28.547 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: