Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un centenar de tractors en defensa del referèndum

Els pagesos han sortit de Valls en defensa de l’1-O i s'han dirigit a Tarragona per concentrar-se davant de la subdelegació del govern espanyol

Els tractors han envaït aquest migdia la plaça Imperial Tarraco, a Tarragona Els tractors han envaït aquest migdia la plaça Imperial Tarraco, a Tarragona JOSEP CARTANYÀ
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 29 Setembre 2017 12:55

Més d'un centenar de tractors han ocupat aquest migdia la plaça Imperial Tarraco en defensa del referèdum. Els pagesos han donat tombs per tota la plaça exhibint senyeres i estelades i s'han concentrat davant de la subdelegació del govern espanyol amb crits de "Votarem!!". 

Els tractors provinents de diversos municipis de l'Alt Camp han sortit aquest matí des de la Cooperativa de Valls sota el lema "En defensa de la llibertat i de la democràcia". La tractorada convocada pels sindicats Unió de Pagesos i la JARC s'ha dividit en diverses columnes de diferents punts del Camp de Tarragona fins entrar per l'avinguda Andorra de Tarragona -ctra N-420- cap a la plaça.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: