Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls fa pinya a favor de la dignitat

Centenars de persones han fet petit el centre de Valls per rebutjar les actuacions policials violentes de l'1-O i per demanar més dignitat

La plaça del Blat de Valls, aquest migdia, plena a vessar La plaça del Blat de Valls, aquest migdia, plena a vessar A.B.
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Octubre 2017 14:56

Aquest migdia centenars de persones s'han concentrat a la plaça del Blat, davant de l’ajuntament de Valls, convocats per la Taula per la Democràcia per condemnar les actuacions policials de diumenge. Tant la plaça com el carrer de la Cort, com tot l'eix comercial i nucli antic vallenc s'ha quedat petit davant la quantitat de manifestants. Durant tot el matí, també s'han tallat carreteres com a la zona del Polígon Industrial de Valls.

L'aturada ha estat seguida de forma àmplia pels ciutadans vallencs. Segons informa l'alcalde, Albert Batet, els centres educatius de la ciutat han secundat la vaga al cent per cent. Pel que fa als àmbits de serveis i comerç, el seguiment ha estat del 95%, i del 75% les empreses, respectivament. 

L’alt seguiment de la vaga es deu, en part, a la feina dels piquets informatius de la Taula per la Democràcia, que han anat tancant comerços i empreses. D’altra banda, els piquets i ciutadans en general han tancat els accessos al polígon industrial i a la carretera N-420 de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: