Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Pellicer espera que "les coses s'aclareixin una mica" després de eleccions

El popular Domènech assenyala que espera que "les forces constitucionalistes sumin"

Pellicer, aquest dijous, just abans de votar Pellicer, aquest dijous, just abans de votar FABIÁN ACIDRES
Societat
Dijous, 21 Desembre 2017 12:32

Diverses autoritats reusenques i del Camp de Tarragona ja han exercit el seu dret a vot per aquest 21-D. És el cas del batlle de Reus, Carles Pellicer, que cap a les 10:30h ho ha fet a l'escola Prat de la Riba de la capital del Baix Camp.

Domènech (PP) espera que el bloc constitucionalista 'sumi'

L'alcalde ha atès posteriorment els mitjans per assenyalar que "són unes eleccions estranyes, i tant de bo que a partir del vespre les coses s'aclareixin una mica".

Encara a les files del govern municipal, i des d'Esquerra, Noemí Llauradó ha recordat després de votar que "tenim al cap i a la memòria el que ens va passar l'1 d'octubre", en referència als fets esdevinguts durant la celebració del referèndum. "Omplirem les urnes de dignitat", ha proclamat instants més tard. Tot i no voler avançar esdeveniments, la número 2 de la llista republicana a la demarcació ha exposat que té "bones sensacions, avui serà un bon dia i a la nit ho podrem celebrar tots plegats".

Per part seva, el portaveu del grup municipal del PP al consistori reusenc, Sebastià Domènech, ha destacat que "és bo que en unes eleccions importants com són aquestes es pronunciï molta gent". Sobre els possibles resultats, el conservador ha sybratllat que "esperem que els partits constitucionalistes puguin sumar". "Guanyi qui guanyi el que ha quedat clar és que s'han de complir les lleis i les normes que hem posat entre tots", ha manifestat.

Tota la informació relativa a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre queda recollida a la secció especial Eleccions 21D, que InfoCamp ha creat amb motiu dels comicis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: