Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs crida a tots els ciutadans a les urnes perquè "comenci la primavera democràtica de Catalunya"

Matías Alonso i Lorena Roldán (Cs) defensen la seva candidatura com l'única per "acabar amb el Procés i crear un projecte de futur en el qual no es divideixi i Catalunya no quedi aïllada de la resta del món"

La número 2 per Tarragona de la candidatura de Ciutadans, Lorena Roldán, ha votat al col·legi electoral situat al local de l'AV de l'Albada La número 2 per Tarragona de la candidatura de Ciutadans, Lorena Roldán, ha votat al col·legi electoral situat al local de l'AV de l'Albada CS
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 21 Desembre 2017 13:18

"Encara que avui comenci l'hivern astronòmic, els catalans cridats a les urnes tenen l'oportunitat de fer que avui comenci una nova primavera democràtica per a Catalunya". Així s'ha expressat el cap de llista de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Matías Alonso, després de votar al col·legi electoral instal·lat al Centre Cultural Andalús García Lorca del Vendrell. I ha convidat als ciutadans a "acudir en massa als col·legis electorals en aquesta festa democràtica per decidir el futur Govern de la Generalitat, les properes institucions democràtiques i el nou parlament català".

Per la seva banda, la número 2 per Tarragona, Lorena Roldán, acompanyada pel cap de llista, ha celebrat "la bona acollida que s’està tenint als barris de Ponent de Tarragona fruit de la preocupació i el treball per la connexió i la vertebració dels barris amb el centre de la ciutat per part del Grup Municipal, el Grup Parlamentari i el grup al Congrés", després de votar al local de l'associació de Veïns de l'Albada de Tarragona. Així mateix, ha destacat "l'oportunitat històrica d'acabar amb 'el Procés' i tenir una nova Catalunya amb una presidenta al capdavant de la Generalitat que pensi en tots els catalans i tingui un projecte de futur en el qual no es divideixi i Catalunya no quedi aïllada de la resta del món".

Tota la informació relativa a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre queda recollida a la secció especial Eleccions 21D, que InfoCamp ha creat amb motiu dels comicis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: