Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell celebra la quarta recapta de queviures

La recollida de productes es fa, de l’1 al 22 de desembre, al pavelló, al camp de futbol i el bar del Club d’Esports El Vendrell

El Pavelló del Club d'Esports del Vendrell és un dels punts de recollida de queviures i altres productes de primera necessitat El Pavelló del Club d'Esports del Vendrell és un dels punts de recollida de queviures i altres productes de primera necessitat ARXIU / RTV EL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 13 Desembre 2018 08:19

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques El Vendrell ha decidit, per quart any consecutiu, celebrar la recapta d’aliments i altres productes de necessitat bàsica, sota el lema “Un plat a taula per a tothom!”. Per tal d’aconseguir el màxim nombre de productes necessaris l’Ajuntament del Vendrell a fet una crida amb la voluntat que els vendrellencs i vendrellenques se sumin a la campanya.

Els aliments més urgents a dispensar-hi són: llet, sucre, conserves de peix, oli, llegums cuites, cacau soluble, xocolata, pasta de sopa, gel de bany i sabó de roba.

La recapta compta amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell, la Regidoria d’Esports, Càritas i el Club d’Esports El Vendrell, i s’ubicaran punts al Pavelló, al camp de futbol i al bar del club fins al proper 22 de desembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: