Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Deu del Vendrell acull una xerrada i una exposició sobre el càncer del mama

La Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre organitza l'acte, aquest dissabte 13 d'abril, a les 11:30 h

Cartell de l'exposició sobre el càncer de mama Cartell de l'exposició sobre el càncer de mama CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2024 16:42

El pròxim dissabte, 13 d'abril a les 11.30h, la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, organitza al Museu Deu del Vendrell una xerrada conscienciadora i una exposició sobre el càncer de mama.

La xerrada i taula rodona aniran a càrrec de la Dra. Maria García i Marta Duarte, cirurgiana i infermera gestora de cures respectivament de l’Hospital del Vendrell.

L’exposició fotogràfica ha estat organitzada per les fotògrafes Eva Bonet i Montse Vernet, les quals han fotografiat vuit dones que han patit càncer de mama. Les imatges, totes fetes amb fons negre, mostren les dones posant amb un somriure i naturalitat, per mostrar la superació de la malaltia i naturalitzar el procés de quimioteràpia i les seves seqüeles.

L’acte clourà amb un refrigeri gràcies als col·laboradors Celler Jané Ventura i Adela Fruits Secs del Mercat Municipal del Vendrell.

L'activitat és gratuïta i oberta a tothom. L'aforament lés imitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: