Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs ofereix servei de cangur a famílies amb infants de 0 a 5 anys

El consistori habilita aquest espai a l’antic Punt Òmnia, ubicat prop del Casal Jove

Imatge del nou espai habilitat pel servei de canguratge a Vandellòs Imatge del nou espai habilitat pel servei de canguratge a Vandellòs AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I HOSPITALET DE L'INFANT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 16 abril 2024 11:56

L’Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, a través de la Regidoria d’Igualtat, ha habilitat un espai perquè les famílies amb infants de 0 a 5 anys de Vandellòs hi puguin passar la tarda disposar també del servei de cangur. Es tracta d’una iniciativa que ja funciona a l’Hospitalet de l’Infant des del mes de febrer, que acull a infants d’entre 3 i 10 anys.

Aquest espai està ubicat a l’antic Punt Òmnia, al costat del Casal de Joves, i està equipat amb mobiliari i jocs adaptats per als més petits. Es va inaugurar divendres passat, 12 d’abril, i a partir d’aquesta setmana estarà obert de dilluns a divendres de 17 a 19 h.

En aquest nou equipament, a més, la Regidoria d’Igualtat oferirà el servei municipal de cangur, anomenat “El Casalet”, a les famílies amb nens i nenes d’entre 3 i 5 anys, de dilluns a dimecres, de 17 a 19 h. D’aquesta manera, ampliarà la franja d’edat d´ús d’aquest servei, que des del mes de febrer està a l’abast de les famílies amb infants de 6 a 12 anys al Casal de Joves de Vandellòs.

El preu d'aquest servei per a aquest col·lectiu és també d'1 € per infant i dia i un paquet de 10 euros per fer-ne ús 10 dies. El pagament s’haurà de realitzar per transferència bancària.

Per fer ús d’aquest servei de cangur, també cal fer la inscripció per Internet (https://forms.gle/mt64VQ2NKbzCUiS28) o de manera presencial a l’equipament que l’acull, durant l’horari de funcionament de El Casalet.

Resposta una demanda popular

Amb l’obertura d’aquest espai per a les famílies amb nens i nenes de 0 a 5 anys i l’ampliació de la franja d’edat d’ús del servei de cangur a Vandellòs, l’Ajuntament ha donat resposta a una demanda de la població. “El nostre objectiu és facilitar a les famílies la conciliació laboral i personal i oferir als nens i nenes i a les seves famílies un temps de lleure de qualitat”, segons ha recordat la regidora d’Igualtat, Esmeralda Saladié.

El Casalet està finançat pel fons estatal Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat a través del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Per accedir a aquesta subvenció, l’Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: