Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La presidenta de la Diputació s'interessa per la "potencialitat" de l’edifici del CAT112

Llauradó es reuneix amb el delegat del Govern i la directora del CAT112 per abordar la importància de la coordinació dels cossos de seguretat i emergències davant qualsevol incident

La presidenta de la Diputació ha visitat avui l'edifici del CAT112 La presidenta de la Diputació ha visitat avui l'edifici del CAT112 DIPTA.CAT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Mai 2024 17:06

L’edifici del CAT112 de Reus ha acollit aquest dimarts una reunió de treball entre la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i representants de la Generalitat, encapçalats pel delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré; la directora del CAT112, Irene Fornós, i la directora dels serveis territorials d’Interior, Eli Llombart. En la visita i posterior reunió s’ha abordat la potencialitat de l’edifici del CAT112 en matèria de seguretat i emergències i la importància de la coordinació dels cossos de seguretat i emergències davant qualsevol incident que pugui afectar la població dels diversos municipis tarragonins.

La presidenta de la Diputació ha pogut conèixer de primera mà els diferents espais i sales operatives de l’edifici, 112, Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil (CECAT) i SEM, i s’han abordat aspectes com els plans d’actuació sobre el risc químic o el funcionament del telèfon d’emergències 112, entre altres.

La sessió d’avui forma part d’una sèrie de trobades amb diversos representants municipals i supramunicipals del Camp de Tarragona per donar a conèixer totes les potencialitats i l’operativa del CAT 112.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: