Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els sindicats en contra de la modificació de la plantilla de l’Ajuntament de Tarragona

El govern municipal nega que només es millorin les places de nivells més alts

Imatge de l'Ajuntament de Tarragona Imatge de l'Ajuntament de Tarragona UGT.CAT
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Març 2017 09:47

Els sindicats del Sector de l’Administració Local s’oposen a la modificació de la plantilla i el catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament de Tarragona. El govern municipal va presentar una proposta “inacceptable” per als representants dels treballadors i treballadores, perquè segons aquests “afavoreix unes quantes persones en detriment de la majoria del personal”. La portaveu de l’executiu, Begoña Floria, nega que només es millorin les places de nivells més alts i explica que aquest canvi “afecta a llocs i places de tot tipus i totes les àrees”.

Durant el ple municipal, es va poder veure que 5 de les 7 formacions sindicals representades al consistori tarragoní (UGT, USOC, CCOO i SPPM-CAT) van donar l’esquena quan es llegia el punt en qüestió en senyal de protesta. A més, UGT creu que l’actual govern del senyor Ballesteros “ja no és un govern d’esquerres que busca el consens i l’acord de la majoria de treballadors i treballadores”. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: