Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Abelló (PDeCAT) reclama dignificar la zona esportiva i ampliar el local de l’Escorpí

El portaveu del Partit Demòcrata de Tarragona recorda que les porteries i cistelles de la urbanització ja fa anys que estan destrossades

Estat que presenten la porteria i la cistella de la pista esportiva de la urbanització L'Escorpí de Tarragona Estat que presenten la porteria i la cistella de la pista esportiva de la urbanització L'Escorpí de Tarragona CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 23 Març 2017 11:30

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha reclamat a l’equip de govern (PSC-PP-Unió) la millora de la zona esportiva de l’Escorpí i ha proposat l’ampliació del local social d’aquesta urbanització de Llevant.

“Cal dignificar la zona de lleure de l’Escorpí, les porteries i cistelles de bàsquet estan destrossades des de fa anys”, ha manifestat Abelló, que també ha destacat “la manca d’espai que pateixen els veïns i veïnes amb l’actual local social, que els impedeix reunir-se en condicions i emmagatzemar material”.“Substituir les actuals porteries i cistelles de bàsquet no suposa una gran inversió econòmica”, ha assenyalat Abelló, que també considera que ampliar uns metres el local social “no és una qüestió econòmica, sinó de voluntat política”.

D’altra banda, el portaveu del grup de l'oposició ha recordat que fa anys que els veïns i veïnes de l’Escorpí demanen la creació d’un petit parc infantil, un equipament inexistent a la urbanització i que es podria fer realitat just al costat de l’actual zona esportiva. Abelló també ha assenyalat que una altra de les reivindicacions veïnals és la neteja del bosc que rodeja la urbanització.

Finalment, el portaveu del PDeCAT també ha reclamat a l’equip de govern que fumigui la urbanització davant la preocupant plaga d’erugues que està patint.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: