Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dos milions d'euros per refer voreres a Calafell

La majoria de millores es portaran a terme al nucli de Segur de Calafell

Operaris reparant una vorera a Calafell Operaris reparant una vorera a Calafell AJUNTAMENT DE CALAFELL
Vida Municipal Taempus
Dimarts, 28 Març 2017 07:54

L'Ajuntament de Calafell executarà un pla de millora de voreres valorat en uns dos milions d'euros. Els treballs es faran al llarg de diverses anualitats, en funció de les disponibilitats econòmiques que hi hagi cada any, segons va anunciar ahir el consistori. I el gruix es durà a terme al nucli de Segur de Calafell, el més abandonat històricament del municipi.

La millora de voreres inclourà tant la reparació de les que estan malmeses com la construcció de trams on no n'hi ha, o també es completaran si la vorera no té el paviment superior. L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha admès que “la solució de veritat seria fer carrers nous en la seva totalitat, tant voreres com calçades i tots els serveis, però el cost superaria tranquil·lament els 100 milions d'euros, que és una xifra del tot inassumible, ni plantejant-ho a vint anys”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: