Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT Tarragona dóna el tret de sortida a la que serà la campanya fins les properes eleccions

Els demòcrates, sota el nom ‘Refresquem Tarragona’, volen demostrar als habitants que poden millorar la ciutat

Equip del PDeCAT de Tarragona. Equip del PDeCAT de Tarragona. CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 18 abril 2017 18:50

El Partit Demòcrata de Tarragona (PDeCAT) inicia ‘Refresquem Tarragona’, la que serà la campanya del partit a la ciutat fins a les properes eleccions municipals. El president Local del Partit Demòcrata, Albert Puñet, ha destacat que “Refresquem Tarragona no és només un eslògan sinó també una actitud, una forma de treballa i una forma d’entendre la política”. Ha qualificat el partit com “un partit nou, renovat i amb forces” i per això remarca que tot el que han de fer “ha de ser fresc, diferent i ha de tenir força”.

‘Refresquem Tarragona’ serà el fil conductor de les accions del partit i volen demostrar a la ciutadania que són qui han transformat la ciutat “però amb noves forces, gent jove i amb l’únic objectiu de millorar Tarragona”, tal i com explica Puñet.

En aquesta línia, dins de la campanya s’inclourà taules rodones amb temes d’actualitat i ponents diversos; sopars de barris per conèixer les necessitats i suggeriments dels veïns i veïnes; ajuda a les entitats de caire social de Tarragona; debats oberts; i es donarà el Premi Pere Anglada i Duran a una persona o entitat de Tarragona que destaqui pels seus valors i/o implicació.

Puñet ha posat de manifest que “El Partit Demòcrata està preparat per poder oferir a la ciutat quelcom diferent al que històricament han fet els partits polítics”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: