Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reclamaran per no pagar les costes del judici de Shirota

La CUP no aconsegueix que prosperi l’apel·lació del cor de la sentència

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en un ple L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, en un ple ARXIU/ MARC BUSQUETS
Vida Municipal Enrique Canovaca / Reusdigital.cat
Dissabte, 27 Mai 2017 08:33

El consell d’administració de Reus Serveis Municipals (RSM) va aprovar ahir la presentació d’un recurs d’apel·lació contra el pagament de les costes judicials que estableix la sentència del Tribunal de Comptes sobre el cas Shirota. Amb tot, en el mateix punt de l’acord s’assegura acatar el fons d’aquesta. Segons el govern municipal, els informes avalen la mesura, malgrat que l’advocat del consistori volia presentar un recurs contra el cor de la sentència.

Abans-d’ahir, la CUP va revelar que el govern havia encarregat un informe al bufet Roca i Junyent, que va donar validesa al posicionament aprovat. La CUP va voler que es votés un altre punt per presentar recurs contra la sentència, però només C’s i el PP es van abstenir i la resta hi van votar en contra. El PSC i ERC, partits als quals pertanyien els acusats del cas, s’hi van manifestar favorablement només per reclamar les costes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: