Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP i C’s vigilaran de prop el pressupost del Vendrell

Els regidors dels dos grups de l'oposició condicionen el suport als pressupostos del govern de Martí Carnicer a "un seguiment de prop"

La regidora de C's, Mari Luz Ramírez, en una imatge d'arxiu La regidora de C's, Mari Luz Ramírez, en una imatge d'arxiu RTVELVENDRELL.CAT
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Divendres, 02 Juny 2017 08:13

Els grups municipals de Ciutadans i el Partit Popular al Vendrell s’han mostrat aquests dies satisfets de l’acord que han aconseguit amb el govern local per aprovar els pressupostos del 2017. Després de l’abstenció de l’any passat, ara C’s ha volgut fer un pas més, però ha vinculat el seu vot a favor a “ un seguiment de prop”, mitjançant una comissió que es perfila com un postgovern, per les àrees d’acord.

La regidora Mari Luz Ramírez diu que “els nous temps requereixen noves fórmules de fer política”. Segons ella, no hi ha prou punts d’acord amb el PSC i el PDeCAT per fer un pacte de govern, però cal “buscar noves fórmules”. El grup municipal del PP assegura que l’acord de pressupostos respon a la “vocació de servei” dels seus regidors. “Volem que el govern es dediqui a les coses fonamentals i que el Vendrell surti de l’estancament”, afirma Jero Merino.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: