Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC de Salou manifesta un "sí crític" al Festival Internacional i Acadèmia d'Estiu

El grup de l'oposició està d'acord amb la filosofia del festival però consideren que el pressupost previst pel govern municipal és "incomplet"

L'Escola Municipal de Música de Salou serà un dels espais del festival L'Escola Municipal de Música de Salou serà un dels espais del festival CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Juny 2017 08:31

En el ple del passat dimecres 31 de maig, Esquerra Republicana de Salou va votar a favor del conveni de col·laboració del Festival Internacional i Acadèmia d'Estiu Salou Costa Daurada, ja que els hi sembla "una proposta interessant", en la línia de la política cultural que reclamen per al municipi. Tot i això, aquest vot favorable ha estat un "sí crític", ja que aquesta formació considera que cal explicar millor aquest projecte, "que sembla poc treballat i precipitat, més que una programació planificada i amb criteri".

En concret, el pressupost valorat que ha d'assumir l'Ajuntament (5.600 €) el consideren "incomplet", ja que, segons el grup de l'oposició, aquest pressupost "no contempla ni la valoració ni si hi haurà exempció de taxes per tota la cessió del TAS, Escola de música i Centre Cívic" que demanen del 8 de juliol al 14 d'agost, de 09 a 21h. Per això, ERC considera que "s'ha d'evitar que, com va passar amb l'ús de les instal·lacions esportives durant la Setmana Santa, entitats privades, amb una finalitat lucrativa, no paguin ni tan sols els costos dels equipaments públics municipals".

En canvi, Esquerra proposa que l'associació que s'ha constituït expressament per a fer aquesta activitat, faci una contraprestació, en forma d'inscripcions gratuïtes, a alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música de Salou. Sempre en cas que pel format, nivell musical o estudis, alguns alumnes i professors hi puguin participar. Qüestió que caldria valorar un cop aclarit el nivell pedagògic i formatiu que es demani per participar-hi i amb una valoració per part de l'equip de l'Escola Municipal de Música, plantegen els republicans.

Esquerra també adverteix a l'alcalde i a l'equip de govern "que vagin amb compte, no encadeni una sèrie de fiascos i que de la mateixa manera que sembla que tenen problemes amb el festival Elrow, no els tinguin també amb aquest festival".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: