Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alcalde de Salou demana més mossos en temporada alta

Granados reclama els mateixos efectius que les ciutats de 200.000 habitants

La Junta Local de Seguretat de Salou s'ha reunit avui a l'Ajuntament La Junta Local de Seguretat de Salou s'ha reunit avui a l'Ajuntament CEDIDA
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dijous, 08 Juny 2017 18:42

L’alcalde de Salou, Pere Granados, va demanar ahir durant la reunió de la Junta Local de Seguretat més presència de Mossos d’Esquadra durant la temporada alta. En aquest sentit, va recordar que “som el primer municipi de sol i platja de Catalunya i el quart en turisme de l’Estat espanyol”. Un fet que ve determinat pel nombre de residents en temporada alta, el qual s’acosta a les 200.000 persones a la capital de la Costa Daurada. Granados considera que Salou pateix un greuge comparatiu respecte a ciutats amb un volum semblant de població: “Creiem que per millorar el servei de seguretat hi ha d’haver una major dotació de Mossos”. L’alcalde va assegurar que s’havia confirmat un reforç de cara a aquest estiu però “entenem que s’ha de millorar”.

Pel que fa al balanç de delictes de l’últim any, el director dels serveis territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, va destacar que els fets delictius globals s’han reduït un 10,5% al municipi i, concretament, un 11,3% en el cas dels delictes contra el patrimoni. “Valorem molt positivament la fenia feta pels diferents cossos de seguretat i els resultats que s’han posat de manifest”, va apuntar l’alcalde. Per Joan Carles Monja aquestes dades “constaten una davallada dels últims anys i l’excel•lent feina de col•laboració entre els cossos policials”, alhora que va destacar que “són dades positives i que Salou és una població prou segura”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: