Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Daniel Cid (PSC), nou president del Consell del Tarragonès

L'alcalde de Vespellà agafa el relleu de Pere Virgili (Roda de Berà), tal com establia el pacte entre CiU i PSC

Daniel Cid passarà a presidir per primer cop el Consell Comarcal del Tarragonès Daniel Cid passarà a presidir per primer cop el Consell Comarcal del Tarragonès PSC
Vida Municipal Azahara Palomares / El Punt Avui
Dilluns, 03 Juliol 2017 08:11

L’alcalde del segon municipi més petit de la comarca del Tarragonès, Vespella de Gaià, presidirà el Consell Comarcal a partir de mitjans d’aquest mes. El PSC ha decidit que sigui Daniel Cid qui lideri l’ens supramunicipal durant la segona meitat d’aquest mandat, en virtut del pacte de govern que mantenen amb l’òrgan amb CiU, que ha liderat el Consell fins ara.

Cid, que ha estat escollit pel grup socialista del Consell Comarcal, substituirà així al capdavant de la institució Pere Virgili (CiU), alcalde també de Roda de Berà. El socialista és conseller comarcal des de l’any 2009 i hi ha desenvolupat diverses responsabilitats des del seu govern. Està previst que el relleu al capdavant del Consell Comarcal del Tarragonès es faci efectiu en un ple que se celebrarà dissabte dia 15 al matí, segons van confirmar fonts de l’òrgan supramunicipal.

Cid ha subratllat el paper del Consell en acció social, i ha destacat que és “una peça essencial per articular una comarca cohesionada i socialment justa”. L’alcalde de la Vespella de Gaià va anunciar que vol donar “un nou impuls” en aquest àmbit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: