Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Tarragona exigeix la immediata dimissió de Ballesteros

El grup municipal afirma que l’alcalde “es va negar a condemnar i a impedir” els fets viscuts amb motiu de l’1-O a la ciutat

La portaveu de la CUP, Laia Estrada, ahir mentre exercia el seu dret a votar La portaveu de la CUP, Laia Estrada, ahir mentre exercia el seu dret a votar CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Octubre 2017 16:27

El grup municipal de la CUP a Tarragona demanen immediatament la dimissió de l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros. Els motius que exposa la CUP van en relació als fets violents viscuts ahir a la ciutat –amb motiu del referèndum- on el batlle, afirmen, que “es va negar a opinar, a condemnar i a impedir que ciutadans i ciutadanes fossin agredits de forma salvatge per voler votar, que edificis públics fossin destrossats en assalts exercits per policies al servei dels seus socis de govern al consistori i tot amb la participació d’un dispositiu de la Guàrdia Urbana al servei dels repressors que en cap moment van intentar defensar als ciutadans sinó que va possibilitar i facilitar l’acarnissament”.

Per tant, la CUP demana que Ballesteros assumeixi les seves responsabilitats a nivell local perquè, a més, “es va mostrar incapaç de de defensar els mínims exigibles de seguretat en una societat democràtica. Va ser incapaç de defensar el dret de vot de la ciutadania tarragonina i va ser incapaç de posar, abans de la seva supervivència política, la defensa de la vida, de la pau i de la democràcia a Tarragona”.

Recordem que durant la jornada de l’1-O a la ciutat es va viure una repressió policial brutal i salvatge que va comportar una violència física desproporcionada exercida, principalment, per la Guàrdia Civil i la Policia Nacional contra la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: