Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prats es replanteja el pacte de govern a Tarragona arran els fets violents de l’1-O

El regidor d’Units per Avançar ha condemnat l’ús indiscriminat de la violència que es va exercir contra els ciutadans

El regidor d'Units per Avançar de Tarragona, Josep Maria Prats El regidor d'Units per Avançar de Tarragona, Josep Maria Prats EL PUNT AVUI
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 02 Octubre 2017 16:44

El regidor d’Units per Avançar de Tarragona, Josep Maria Prats, es replanteja el pacte de govern que es manté a Tarragona amb el PSC i el PP després dels fets violents ocorreguts durant la jornada de l’1-O.

Prats ha fet públic, aquest migdia, un comunicat de rebuig a les càrregues policials de diumenge i ha assenyalat que “quan la violència també s’exerceix contra els tarragonins, afecta el compromís del pacte signat el 2 de febrer de 2016” i afegeix que “s’actuarà en conseqüència davant l’excepcionalitat dels moments que viu el país”.

A més, Prats condemna l’ús indiscriminat de la violència que es va exercir contra els ciutadans que lliurament havien decidit fer ús de la seva llibertat i, des d’Units per Avançar “sempre s’ha reivindicat que el diàleg i el respecte a la legalitat eren els únics instruments per garantir la convivència a Catalunya”. Considera que “les escenes viscudes aquest diumenge, menyspreables i vergonyoses, atempten contra la dignitat de la persona”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: