Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Abelló (PDeCAT) insta al govern de Tarragona a condemnar "la brutal repressió policial contra ciutadania"

El portaveu del grup de l'oposició ho farà mitjançant una moció perquè l’Ajuntament ho faci arribar al govern espanyol

Albert Abelló i Cristina Guzmán (PDeCAT) Albert Abelló i Cristina Guzmán (PDeCAT) CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Octubre 2017 11:10

El portaveu del Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT), Albert Abelló, defensarà, en el plenari de dilluns vinent, una moció que insta a l’equip de govern (PSC-PP-Units pel Canvi) a fer arribar al govern espanyol la condemna i el rebuig de l’Ajuntament de Tarragona davant la brutal repressió policial que va tenir lloc, el passat 1 d’octubre, a la ciutat i arreu de Catalunya.

“La repressió policial del passat 1 d’octubre va causar més de 800 ferits arreu de Catalunya, algun dels quals greus”, ha recordat Abelló, que ha denunciat i lamentat que “a Tarragona, la violència desproporcionada i injustificada de la policia de l’Estat espanyol es va efectuar amb total impunitat per part de l’equip de govern de la ciutat, un govern que hauria de vetllar per tota la ciutadania i no només per una part”.

El portaveu del PDeCAT afirma que “el deure de l’Ajuntament de Tarragona, com a institució pública compromesa amb la democràcia, és defensar els drets fonamentals greument vulnerats pel govern espanyol, el passat 1 d’octubre.”

Mitjançant la mateixa moció, el PDeCAT també reclama que l’Ajuntament de Tarragona mostri públicament el seu suport a les víctimes de la repressió policial i demana que es posin en marxa totes les mesures necessàries perquè els fets no es tornin a repetir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: