Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ICV-EUiA de Tarragona presenta una moció de rebuig a la repressió contra la ciutadania

La moció reclama que l'Ajuntament condemni fermament "els actes de violència dels cossos de seguretat de l'Estat contra ciutadans i ciutadanes pacífics i desarmats"

La portaveu d'ICV-EUiA, Arga Sentís, en una imatge d'arxiu La portaveu d'ICV-EUiA, Arga Sentís, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Octubre 2017 12:31

La  portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA, Arga Sentís, presentarà al ple de dilluns una moció d’urgència perquè l’Ajuntament de Tarragona rebutgi la repressió que pateix la ciutadania com a conseqüència de la intervenció de la policia i la guàrdia civil els darrers dies.

El text reclama que la corporació municipal condemni fermament “els actes de violència que es van produir el diumenge a càrrec dels cossos i forces de seguretat de l’Estat contra ciutadans i ciutadanes pacífics i desarmats”, i que insti els governs de l’Estat i la Generalitat “que obrin immediatament un diàleg sense apriorismes ni línies vermelles per trobar la manera de sortir de la greu situació on ha arribat el país”. També fa una crida “al conjunt de la ciutadania de Catalunya en la seva pluralitat i diversitat, per la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància”.

El grup ecosocialista assenyala també el capteniment del rei d’Espanya, “que amb les seves declaracions no contribueix ni de bon tros a restaurar la serenitat necessària per resoldre racionalment la crisi política que sotraga Catalunya i l’Estat espanyol”.

Sentís ha remarcat que “el civisme és la millor defensa de la democràcia, i no podem tolerar que s’atiï el foc d’una manera irresponsable en uns moments gravíssims com aquests que vivim”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: