Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Cambrils es modernitza amb un nou sistema de ‘videoacta’ per seguir els plens

Les actes d’aquests últims tres mesos ja es poden consultar al web en format vídeo/ Aquesta nova eina augmenta l’eficiència i la transparència de l’administració

Imatge del web de l'Ajuntament de Cambrils amb la 'videoacta' d'un dels últims plens municipals Imatge del web de l'Ajuntament de Cambrils amb la 'videoacta' d'un dels últims plens municipals CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2018 10:44

L’Ajuntament de Cambrils ha implantat el sistema de ‘videoacta’ de les sessions dels plens municipals per fer un altre pas endavant en la millora de la transparència institucional i la simplificació administrativa. Les actes dels últims tres plens (27 d’octubre, 24 de novembre i 18 de desembre) ja es poden consultar en format vídeo a l’apartat de ‘videoacta’ del web municipal. Els usuaris poden visionar el Ple sencer o seleccionar un punt concret del menú, on es detallen els ordres del dia.

El nou sistema permet augmentar la rapidesa en la disponibilitat de l’acta, que es penjarà al web en un període de temps més curt; millorar l’eficiència amb un estalvi de recursos personals que fins ara s’havien de destinar a transcriure la sessió. A més, la ‘videoacta’ elimina tot tipus de problemes interpretatius sobre el contingut de l’acta, ja que totes les intervencions es poden consultar íntegrament.

El sistema de ‘videoacta’ combina l’enregistrament en vídeo dels plens municipals amb el document acta en format electrònic, així aquest nou sistema respon als principis d’eficàcia, objectivitat, transparència, agilitat i optimització de recursos, que són reptes i alhora obligacions de les administracions públiques.

La gravació del vídeo es realitza amb dues càmeres que enfoquen en cada moment el regidor o regidora que té el micro obert. Gràcies a aquesta nova eina també ha augmentat la qualitat de les imatges de la retransmissió de plens en temps reals, ja que les càmeres seguiran la intervenció dels regidors amb primers plans.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: