Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT tornarà al govern d'Altafulla

L'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso (AA), podrà recuperar la majoria que va perdre amb la marxa dels dos regidors del Partit Demòcrata per les divergències polítiques per les seus electorals del referèndum

Fèlix Alonso (Alternativa Altafulla) i Pere Gomés (PDeCAT), el dia que van segellar el pacte de govern Fèlix Alonso (Alternativa Altafulla) i Pere Gomés (PDeCAT), el dia que van segellar el pacte de govern CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 22 Gener 2018 08:01

De de fa dies, l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, d'Alternativa Altafulla, s'ha mostrat disposat a "obrir les portes" al retorn al govern municipal dels dos regidors del PDeCAT, Pere Gomés i Xavier Rofas, que van abandonar l'executiu per causes polítiques "supramunicipals" arran del posicionament dels partits davant del referèndum de l'1-O. Aquest gest no és casual i arriba després que el portaveu del PDeCAT, Pere Gomés hagi admès que durant aquest temps no s'ha pogut construir una alternativa de govern amb la resta de grups de l'oposició (EINA-ERC i el regidor expulsat de Cs). Per això, ha decidit donar aquest pas de "responsabilitat" per donar l'estabilitat que necessita el govern per afrontar els projectes del municipi, tal i com recull avui el Diari Més. De fet, està previst que durant el dia d'avui l'alcalde signi el decret pel retorn dels dos regidors del PDeCAT al govern municipal.

El mateix divendres 19 de gener, els representants de l'EINA, principal grup de l'oposició, es van reunir amb l'alcalde Fèlix Alonso per presentar-li una proposta inicial per pactar el pressupost del 2018 que s'ha de debatre en el ple del 29 de gener, tot i les dificultats d'entesa en punts claus pels republicans com la seva petició de retirada del projecte de la Biblioteca Municipal. Tot plegat, intents d'un i altre cantó per afavorir que es puguin aprovar els pressupostos sense la necessitat que l'alcalde hagi de sotmetre als regidors del consistori a una moció de confiança per poder arribar amb garanties fins al final de mandat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: