Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC insta el govern a actuar de manera urgent per evitar la degradació de la Rambla Nova

Els republicans denuncien la imatge de degradació que presenta la Rambla de Tarragona amb rajoles trencades, bol·lards antiestètics o parterres en mal estat

Bol·lard trencat des de fa setmanes a la Rambla Nova de Tarragona Bol·lard trencat des de fa setmanes a la Rambla Nova de Tarragona CEDIDA
Vida Municipal Josep Cartanyà
Dilluns, 22 Gener 2018 12:49

El grup municipal d’ERC-MES-MDC de Tarragona ha instat avui a l'equip de govern (PSC-PP) que actuï de manera urgent a la Rambla Nova de Tarragona per combatre la degradació de diversos elements. El seu portaveu, Pau Ricomà, ha lamentat que "la Rambla és l’artèria principal de la ciutat que presenta una imatge deplorable fruit de la deixadesa de l’equip de govern", alhora que ha recordat que "els urbanistes socials sempre diuen que si el centre d'una ciutat està en degradació, aquest és un símptoma que tota la ciutat ho està".

Els republicans han mostrat diversos elements presents a la Rambla que contribueixen a aquesta imatge de degradació. "Tenim rajoles trencades al llarg de tota la Rambla que són un perill pels vianants, murs de parterres trencats o rampes que no s'adeqüen a la normativa d'accessibilitat", afirma Ricomà. El portaveu d'ERC-MES-MDC també ha criticat els bol·lards fixes instal·lats després dels atemptats del mes d’agost "que són antiestètics, posats de qualsevol manera sense cap tipus de gràcia ni ordre", i ha afegit que "mentre que en altres ciutats estan optant per solucions estètiques com ara pilons, jardineres o altres elements integrats en el paisatge urbà, aquí el que fem és posar uns elements sense cap gràcia que donen una iimatge deplorable de la Rambla".

Per tot plegat, el grup municipal a l'oposició presentarà al plenari d’aquest dijous una moció instant l’equip de govern a actuar a la Rambla Nova. El text demana arreglar els desperfectes en bancs, rajoles i parterres; substituir els bol·lards per elements més estètics que compleixin amb la mateixa funció de seguretat, instar els propietaris de locals comercials buits a mantenir-los en bones condicions i desenvolupar un projecte urbanístic per igualar tot el paviment de la Rambla on actualment hi ha rajoles diferents i asfalt. "Malauradament, l’estat de la Rambla Nova és un símptoma del que passa en molts punts de la ciutat. Creiem que és necessari actuar en aquells aspectes quotidians que millorin la qualitat de vida dels tarragonins", conclou Ricomà.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: