Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-Seca en Comú demana un Pla d’Actuació Municipal per Risc de Vent

El municipi ha patit, al llarg dels anys, diversos incidents per la falta d’un pla adequat per combatre les conseqüències del vent, segons els comuns

Imatge d'un envelat trencat després d'una forta ventada a Vila-Seca Imatge d'un envelat trencat després d'una forta ventada a Vila-Seca CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 11:36

El grup municipal de Vila-seca en Comú assegura que el govern local està obligat per la Generalitat a realitzar un Pla d’actuació per Risc de Vent i per això presentarà una proposta en el proper ple municipal per demanar la realització, expressa, d’un pla d’aquestes característiques, obligatori al municipi, pel Pla Especial d’Emergències per Risc de Vent a Catalunya, ja que Vila-Seca supera els més de 20.000 habitants.

Els comuns fan ressò d’aquesta demanda, ja que el municipi fa anys que pateix infortunis com a conseqüència del vent, alguns exemples, facilitats per la formació, són la caiguda fa tres anys d’una torre de llum a l’estadi municipal mentre es jugava un partit infantil o la reubicació, fa pocs dies, d’una carpa de circ per la seva mala ubicació i la falta d’un ancoratge adequat.

L’objectiu del pla és establir l’estructura de resposta, l’operativa i els procediments necessaris per gestionar qualsevol emergència associada al risc de vent, amb la finalitat de minimitzar aquest perill i garantir la seguretat a la ciutadania.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: