Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou sol·licita a la Generalitat l’atorgament d’una autorització per a la utilització de l’edifici solar del port esportiu

El plenari també ha aprovat la modificació del POUM pel que fa a l’aplicació de la regulació de la densitat hotelera

Imatge del ple de Salou que ha tingut lloc aquest matí Imatge del ple de Salou que ha tingut lloc aquest matí CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 24 Gener 2018 16:56

El ple ordinari de l’Ajuntament de Salou ha aprovat per unanimitat la sol·licitud a la Generalitat de Catalunya de l’atorgament d’una autorització per a la utilització de l’edifici solar del port esportiu del municipi durant dos anys. L’objecte d’aquest és el de continuar amb la seva gestió fins a l’extinció de la vigent concessió aquest 2018, amb la redacció d’un pla especial.

A més, el plenari també ha aprovat per unanimitat la modificació puntual del POUM referent a l’aplicació de la regulació de la densitat hotelera. Altres punts que s’han aprovat han estat l’expedient administratiu per a la contractació de la concessió del servei públic municipal d’estacionament sota control horari en les vies públiques i en el pàrquing platja de llevant –amb els vots en contra d’ERC i l’abstenció del PP, C’s i Guanyem-; prendre coneixement de la voluntat de Lubasa Aparcamientos, SLU de transmetre el 100% de les seves participacions socials –per unanimitat-; ratificació del decret relatiu a la interposició del recurs contenciós administratiu contra la denegació de la modificació puntual del POUM, referent als articles 340 i 342, redactada pels serveis tècnics municipals d’arquitectura –amb els vots en contra d’ERC-; l’aprovació de la relació de llocs de treball del consistori per l’any 2018 –amb els vots en contra d’ERC i l’abstenció del PP, C’s I Guanyem; i l’aprovació de l’acord adoptat per la comissió executiva del fons educatiu de l’Ajuntament de Salou-Escola Elisabeth pel qual s’acorda la convocatòria del fons educatiu 2017 i 2018 –aprovat per unanimitat-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: