Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una vuitantena de veïns de Roda de Berà es beneficiaran de la nova tarifa plana d’impostos

L'Ajuntament de Roda de Berà ofereix una tarifa fraccionada de manera equitativa durant tot l’any sense cost addicional pels ciutadans

Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Roda de Berà, que ha posat en marxa la nova tarifa plana d'impostos Imatge d'arxiu de l'Ajuntament de Roda de Berà, que ha posat en marxa la nova tarifa plana d'impostos CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 25 Gener 2018 09:52

El nou Compte de Pagament Personalitzat de l'Ajuntament de Roda de Berà s’ha creat per poder ajudar a les famílies a fer front als pagaments municipals amb una tarifa plana que es distribueix en parts iguals al llarg de nou terminis sense interessos afegits. A aquest nou servei ja s’han sumat 82 persones i es van incloure un total de 234 objectes, amb un import d’uns 70.000 euros.

Aquest acord entre l’àrea d’Hisenda de l’Ajuntament i el servei de BASE de la Diputació de Tarragona permetrà, des d’aquest 2018, als rodencs i rodenques, abonar els seus impostos amb un pagament fraccionat sense interessos en nou mensualitats, des del mes de febrer fins a l’octubre.

El compte únic no té cap cost per als ciutadans i els permet tenir un major control dels seus pagaments, rebre informació detallada del total, dels venciments previstos o de l’import de cadascun dels fraccionaments. Es podien incloure tots els impostos municipals, excepte la taxa de l’aigua, entren l’impost sobre béns immobles (IBI), l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i l’impost sobre activitats econòmiques, així com les taxes de venciment periòdic de caràcter col•lectiu com guals, recollida d’escombraries, etc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: