Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vinyols i els Arcs disposarà de fibra òptica al setembre de 2018

Després d’anys de reclamacions Telefònica modernitzarà la línia que es començarà a instal·lar al mes de juny

Reunió sobre el desplegament de fibra òptica entre l'Ajuntament de Vinyols dels Arcs i la companyia Telefònica Reunió sobre el desplegament de fibra òptica entre l'Ajuntament de Vinyols dels Arcs i la companyia Telefònica CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2018 10:50

L’Ajuntament de Vinyols i els Arcs té a punt el pla de desplegament del cablejat de fibra òptica al municipi que començarà la seva instal·lació a partir del mes de juny per part de la companyia Telefònica. Segons les revisions que ha avançat la mateixa companyia es preveu que estigui en funcionament a la tardor, cap al mes de setembre.

D’aquesta manera, Vinyols i els Arcs se suma als primers municipis de la comarca del Baix Camp que disposaran d’aquesta infraestructura, explica la companyia de comunicacions. Es podrà solucionar així el dèficit de l’antiga línia de coure que hi ha actualment al poble i que ha quedat saturada fins al punt que cal entrar en llista d’espera per aconseguir donar d’alta una nova línia de telèfon. Aquesta situació s’havia denunciat i reclamat en diverses ocasions per part del consistori municipal durant prop de dos anys, finalment la companyia farà la inversió per modernitzar la línia.

Tot i això, conviuran totes dues xarxes i la instal•lació del cable de fibra es durà a terme seguint el traçat de la línia ja existent. En aquest sentit, en els propers mesos el consistori informarà els veïns de l’arribada dels tècnics per sol·licitar el permís d’instal•lació a les façanes. Aquesta modernització de la infraestructura de telecomunicacions al nucli de Vinyols suposarà la possibilitat que els veïns disposin de connexió a Internet a una velocitat de 300Mbps simètrics amb una cobertura òptima. A més, se solucionarà definitivament el problema de saturació de l’antiga línia i es podran donar d’alta tots els usuaris que fins ara havien d’estar en llista d’espera.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: