Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Joan Josep Marca serà nomenat demà Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona

Marca presideix actualment el Patronat de la Fundació Mútua Catalana i destina els seus esforços a aconseguir objectius socials i a difondre la història i la memòria de Tarragona

Joan Josep Marca, -a l'esquerra-, amb el rector de la URV, Josep Anton Ferré, després de signar el conveni entre la URV i la Fundació Privada Mútua Catalana Joan Josep Marca, -a l'esquerra-, amb el rector de la URV, Josep Anton Ferré, després de signar el conveni entre la URV i la Fundació Privada Mútua Catalana CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 30 Gener 2018 16:44

El Saló de Plens del Palau Municipal de Tarragona acollirà demà dimecres, 31 de gener, a les 19.00, l'acte de nomenament de Joan Josep Marca Torrents com a Fill Predilecte de la ciutat de Tarragona. Un guardó que rebrà de mans de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

L’acte començarà amb unes paraules de l’alcalde. A continuació, el president del Sindicat d’Iniciativa i Turisme, Albert Vallvé, prendrà la paraula. Aquesta entitat va ser qui va sol·licitar a la corporació municipal que es concedís aquest prestigiós títol a Joan Josep Marca. La consellera de Cultura, Festes i Patrimoni Històric, Begoña Floria, prendrà la paraula per glossar la trajectòria del guardonat. Finalment l’alcalde li lliurarà el diploma. L’acte es tancarà amb unes paraules de Joan Josep Marca i de l’alcalde Ballesteros.

Un estret vincle amb la ciutat

Joan Josep Marca van néixer a Tarragona el 1940. Un cop va acabar els estudis a l’Escola d’Alts Estudis Mercantils i a la Universitat de Barcelona, on es va llicenciar en Ciències Econòmiques i Actuari d’Assegurances, va fundar la Muta de Seguros de Tarragona, després Mútua Catalana de Seguros, ambdues dirigides i complementades amb l’exercici d’auditor de comptes. Actualment està jubilat, continua sent el president del Patronat de la Fundació Mútua Catalana i destina desinteressadament tots els seus esforços a aconseguir objectius socials i a donar a conèixer la història i la memòria de la ciutat de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: