Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT de Tarragona afirma que els Jocs han evidenciat "la mala gestió" i que la ciutat "no té alcalde"

Demanen les auditories pertinents per conèixer els ingressos obtinguts de la venda d'entrades i conèixer quantes se'n van regalar

Els regidors del PDeCAT de Tarragona, Cristina Guzmán i Dídac Nadal Els regidors del PDeCAT de Tarragona, Cristina Guzmán i Dídac Nadal CEDIDA
Vida Municipal ACN
Dimecres, 04 Juliol 2018 18:21

El grup municipal del PDeCAT a Tarragona afirma que els Jocs Mediterranis han evidenciat "la mala gestió" i que la ciutat "no té alcalde". El portaveu, Dídac Nadal, ha lamentat aquest dimecres en roda de premsa que l'esdeveniment no va fer partícips ni als clubs esportius ni a les entitats veïnals ni culturals de la ciutat. Nadal, que ha agraït la feina dels voluntaris, considera que s'ha perdut una oportunitat amb la competició i que la imatge de Tarragona s'ha desprestigiat. Amb tot, el grup no demana la dimissió de Ballesteros, sinó que reclamen que "assumeixi les seves responsabilitats" i treballi per recuperar "la bona imatge" de la ciutat.

D'altra banda, el portaveu del PDeCAT demana les auditories pertinents per conèixer els ingressos obtinguts de la venda d'entrades i el nombre d'entrades venudes i regalades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: