Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nou Moviment Ciutadà de Klein impugna els resultats d'unes meses electorals de Cambrils

El president del NMC, Antonio Martínez, retreu a ERC, Junts i PSC que no impugnin els resultats "d’unes meses en les que s’hi han detectat irregularitats importants"

El cap de llista del Nou Moviment Ciutadà (NMC), Oliver Klein, en el moment de votar el passat 28 de maig El cap de llista del Nou Moviment Ciutadà (NMC), Oliver Klein, en el moment de votar el passat 28 de maig ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Juny 2023 06:30

El Nou Moviment Ciutadà (NMC), encapçalat per l'actual alcalde en funcions Oliver Klein, ha anunciat a través d'un comunicat que s'han impugnat els resultats de tres meses electorals on s'hi haurien detectat irregularitats. El president del NMC, Antonio Martínez, ha manifestat que “només l’NMC es preocupa per la transparència i la legalitat de les votacions i, per això, hem impugnat els resultats d’unes meses en les que s’hi han detectat irregularitats importants” i ha afegit que “si els partits grans en comptes de preocupar-se a tancar un pacte molt negatiu per Cambrils es preocupessin per la transparència i qualitat democràtica, s’haurien sumat a la impugnació de les taules que tenen irregularitats. Està clar que callen perquè els hi convé, doncs només aspiren a ocupar cadires, sigui com sigui”.

Per Martínez, “els partits grans ignoren als votants: només busquen càrrecs i cadires, doncs això els hi permet mantenir, gràcies a les subvencions públiques que reben, les seves grans estructures farcides de càrrecs de confiança que paguen dels pressupostos públics, és a dir, que paguem entre totes i tots”. Pel president del NMC, queda clar que és així “si ens fixem en que els acords mai responen a criteris ideològics o programàtics, sinó a quotes de poder per controlar els ens supramunicipals, com és el cas dels Consells Comarcals i les Diputacions”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: