Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Vimbodí i Poblet arriba a un acord de governança

L'alcalde Joan Canela presidirà un acord municipal entre les candidatures de Vimbodí i Poblet, som-hi! i ERC

L'alcalde Joan Canela presidirà un acord municipal entre les candidatures de Vimbodí i Poblet, som-hi! i ERC L'alcalde Joan Canela presidirà un acord municipal entre les candidatures de Vimbodí i Poblet, som-hi! i ERC AJUNTAMENT DE VIMBODÍ I POBLET
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 14 Juliol 2023 07:54

Després de molts anys, l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, mitjançant un acord municipal, serà gestionat conjuntament per les candidatures de Vimbodí i Poblet, som-hi! i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

En el Ple d’organització d’aquest dijous 13 de juliol, l’alcalde Joan Canela delega les competències de les diferents regidories: Rosa Albes Anglès. Primera Tinent d’Alcalde, que assumirà les competències de: Turisme, Comunicació, Ensenyament, Participació Ciutadana i Igualtat; Gerard Cava Inglés. Segon Tinent d’Alcalde. Assumirà Serveis, Cementiri, Medi Ambient, Camins, Comerç i Joventut; Youssef Bouchadour Ouargaga. Es farà càrrec d’ Urbanisme, Obres, Mobiliari urbà, Cultura i Festes; Ramon Maria Caixal Homedes. Regidoria d’Habitatge; Mariona Pou Galera. Regidoria d’Esports; i Glòria Boqué Oliva. Regidoria de Salut i Benestar social.

L'alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, destaca que l’interès principal de l’equip municipal és "er de Vimbodí i Poblet un municipi encara més acollidor i confortable" i que aquest acord 2és una prova per a posar en marxa per primera vegada una entesa municipal, que no tancaria la porta a noves reformulacions en les regidories, si s’escau".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: