Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El regidor d'ERC de Tarragona, Jordi Fortuny, nou director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Tarragona

Fortuny entra en substitució de Sofia Moya que ocupava el càrrec des del setembre de 2021

El regidor d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, en una imatge d'arxiu El regidor d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, en una imatge d'arxiu NEUS BERTOLA / ACN
Vida Municipal ACN
Dijous, 07 Setembre 2023 11:13

Jordi Fortuny i Guinart ha estat nomenat director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, en substitució de Sofia Moya Pereira, que ocupava el càrrec des del mes de setembre de 2021.

Nascut a Tarragona l'any 1963, Fortuny és llicenciat en Ciències Químiques per la UB (Facultat de Químiques de Tarragona). Ha treballat a la indústria química i de control. També ha estat docent de Física i Química i va ser el director fundador de l'Institut de Bonavista. De l'any 2007 al 2019 va exercir d'Inspector d'Educació a Tarragona. Regidor a l'Ajuntament de Tarragona per ERC des del 2015, ha estat primer i segon tinent d'alcalde del consistori, així com coordinador de l'Àrea de Serveis Generals i Govern Obert (2019-2023).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: