Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Mont-roig ofereix suport a la comunitat marroquina del municipi

Actualment a Mont-roig consten gairebé 900 persones marroquines empadronades, constituint el grup d’estrangers més nombrós al municipi

Mont-roig del Camp, en una imatge d'arxiu Mont-roig del Camp, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Setembre 2023 18:40

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp lamenta profundament les conseqüències del terratrèmol que ha patit aquesta passada nit a la regió del sud-oest de Marràqueix, al Marroc, i que ha causat la mort de més de 1.000 persones i centenars de ferits i desapareguts. El consistori vol expressar el seu ferm suport al poble marroquí davant aquesta difícil situació i trasllada el seu condol a les famílies de les víctimes.

L’alcalde, Fran Morancho, s’ha posat en contacte amb representants de la comunitat marroquina al municipi per traslladar-los el suport i col·laboració de l’Ajuntament en tot allò que puguin necessitar. Cal recordar que actualment consten empadronats a Mont-roig del Camp gairebé 900 persones marroquines, prop d’un 7% de la població total, constituint el grup d’estrangers més nombrós al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: