Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viñuales i Guaita visiten l'alcalde de Vila-seca per tractar de l'Àrea Metropolitana

S'han tractat temes comuns com ara el transport i la mobilitat, els residus, l’energia, la competitivitat o el desenvolupament econòmic

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, s'ha reunit aquest matí amb l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, s'ha reunit aquest matí amb l'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 10 Novembre 2023 15:09

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha rebut aquest matí la visita de l'alcaldessa de Reus, Sandra Guatia, i l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, per tal de compartir visions i treballar conjuntament sobre la futura regió metropolitana del Camp Tarragona.

Durant la visita, l’alcalde de Vila-seca ha recollit els plantejaments per tal de començar a treballar i definir les accions sobre aquesta regió i han tractat les diverses problemàtiques compartides que afecten el dia a dia als ciutadans de Vila-seca i el Camp de Tarragona.

La trobada ha estat valorada pels alcaldes de Tarragona i Vila-seca i l’alcaldessa de Reus, com a “constructiva, transparent i molt positiva”, ja que s’han analitzat temes molt específics de vital importància pel Camp de Tarragona i la seva població, com ara el transport i la mobilitat, els residus, l’energia, la competitivitat i el desenvolupament econòmic, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: