Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Granados demana una Àrea Bàsica Policial per a Salou

L'alcalde ha adreçat una carta oberta al president de la Generalitat, on li demana la conversió de la comissaria de districte de Salou en una ABP

L'alcalde de Salou, Pere Granados L'alcalde de Salou, Pere Granados AJUNTAMENT DE SALOU
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Mai 2024 22:13

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha adreçat una carta oberta al president de la Generalitat de Catalunya, on li demana la conversió de la comissaria de districte de Salou en una Àrea Bàsica Policial (ABP) amb tots els serveis complets, incloent-hi una àrea d'investigació i més efectius.

L'alcalde argumenta que aquesta transformació és "essencial" per fer front a les necessitats en l'àmbit de seguretat de Salou, Vila-seca i PortAventura, zones que, combinades, formen una de les àrees més poblades de la demarcació de Tarragona.

Pere Granados destaca que, tot i que la comissaria del Districte Salou ofereix serveis a aquestes zones, "les instal·lacions i els recursos humans existents són clarament insuficients" per gestionar no només la població resident sinó també l'elevat nombre de persones - més de 8 milions de turistes anuals - que visiten aquests municipis.

També insisteix que ja no es pot parlar de pick estacionals, sinó que la temporada s'estén des de Setmana Santa fins a finals d'octubre, fet que reforça i justifica la necessitat d'una infraestructura policial com pot ser l'ABP i l'augment d'agents.

Granados demana a la Generalitat que reconegui la importància estratègica de Salou dins el panorama turístic i econòmic de Catalunya i que actuï de manera decisiva i urgent. Reitera que la seguretat és "un dret fonamental dels ciutadans" i que el Govern hauria de respondre amb polítiques adequades i recursos suficients, sobretot perquè la seguretat ciutadana és competència dels Mossos d'Esquadra.

L'alcalde espera que aquesta sol·licitud rebi l'atenció "urgent" que mereix i que la Generalitat es comprometi amb la millora de les condicions de seguretat a Salou, els municipis veïns i zones d'especial atenció, garantint així un entorn més tranquil per a tots els residents i visitants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: